Adresa
vaše
forme!

O nama

PerForma je jedinstven koncept trening centara na tri lokacije na Novom Beogradu koji u svojoj ponudi imaju različite sportsko rekreativne programe (fitness centar, spa zonu sa bazenominfared i finskom saunom, plesni centar za decu i odrasle i bazen i školu plivanja za decu i individualnu obuku odraslih neplivača)

Cilj nam je da u svim našim objektima pružimo vrhunsku uslugu i na najbolji način zadovoljimo potrebe klijenata, uspešnom kombinacijom različitih programa iz oblasti sporta i rekreracije, sa kvalitetnim timom ljudi, kroz maksimalno tehničku podršku.

Performa fitness & swim je jedan od tri trening centra u kome se nalazi bazen namenjen isključivo za obuku neplivača kroz grupni i individualni rad i fitnes studio predviđen za individualne treninge. Performa fitness & swim se nalazi na adresi Bulevar Milutina Milankovića 120G.

Na bazenu smo organizovali školu plivanja Swimgym koja uspešno radi već duže od 9 godina.  Za to vreme, sa nama je naučilo da pliva skoro 1000 dece. Časovi škole plivanja se održavaju u dva Performa trening centra, tokom cele godine, kroz 32 termina na nedeljnom nivou. Pored škole plivanja za decu, koju realizujemo kroz grupne / poluindividulane  ili individulane treninge specijalizovani smo za rad sa odraslim neplivačima.

U okviru istog trening centra, Performa fitness & swim nalazi se i fitnes studio za individualne funkcionalne treninge ili treninge rekreativnog boksa.

Ne trenirajte pro forme. Mi smo adresa vaše forme, Performa fitness & swim, trening centar.