Adresa
vaše
forme!

Škola plivanja

Voda je dar prirode, a plivanje aktivnost koja izuzetno pozitivno utiče na pravilan psihofizički razvoj deteta. Voda i plivanje ne bi trebalo da stvaraju strah kod najmlađih.

Kako izgleda škola plivanja za decu?

U našoj školi plivanja Swimgym, na našem bazenu, uz dugogodišnje iskustvo, prihvaćenu i usvojenu metodologiju, deca od 3 do 12 godina naučiće i zavoleće plivanje. Metodologija rada zasniva se na usvajanju osećaja plovnosti tela deteta u vodi, kako na leđima tako i na stomaku, uz sigurno i pravilno disanje sa glavom u vodi ili iznad vode.

Deca najlakše uče kroz igru zato se trudimo da im na što lakši način prenesemo sva znanja i u rada koristimo različite plivačke rekvizite.

Pozovite nas ili nas posetite!

Individualni časovi plivanja za decu

Ukoliko želite da vaše dete brže savlada tehiku plivanja, individualni časovi mogu svakako da budu pravi I siguran put ka tome.


Koje su prednosti individualnih časova plivanja?

Prednost individualnog rada jeste prisustvo instruktora isključivo jednom polazniku, veći broj ponavljanja, veća I brža mogućnost ispravljanja grešaka.

Prema našem iskustvu dete kroz grupni rad nauči da pliva posle 70 treninga dok kod individulanog rada taj period je 2 do 3 puta kraći. Jedna od karakteristika individulanog rada jeste I manji broj izostanaka sa treninga, jer u slučaju nedolaska, imamo mogućnost pomeranja i realizacije treninga vašeg deteta u drugim terminima koji vam odgovaraju.

Individualni časovi plivanja za odrasle

Istina je da veliki broj osoba u Srbiji ne zna da pliva. Procena je da je to broj koji čini 60% populacije starije od 18 godina. Razlozi mogu biti veoma različiti: u mladosti se nije obratila pažnja I potreba za ovim učenjem, nije bilo tehničkih mogućnosti, nije bilo vremena do na žalost onih situacija kada je neko imao loše iskustvo prilikom učenja plivanja, Što su ljudi stariji, životne obaveze ih odvlače na druge puteve I sa ovim neznanjem, koje može da bude neprijatno,  susrećemo se uglavnom tokom letnjih meseci  tokom organizacije letovanja sa prijateljima ili rodbinom. Ne shavatamo da je savladavanje I učenje plivanja deo opšte kulture I pre svega briga o ličnoj I porodicnoj bezbednosti.

Nastavi sa čitanjem

Rekreativno plivanje

Rekreativno plivanje je najbolji način da se održi fizičko i mentalno zdravlje.

Rekreativno plivanje za odrasle

Šta je rekreativno plivanje?.

Na našem bazenu termini rektreativnog plivanja obuhvataju period od 7h do 10h radnim danima.Rekreativno plivanje je vrsta treninga koju praktikuju pojedinci zbog redovne fizičke aktivnosti, zdravlja, ali i opuštanja.U bazenu su maksimalno dve osobe, svaka u svojoj stazi u trajanju od sat vremena. Prilikom rekreativnog plivanja samostalno birate tempo i stil plivanja koji Vam odgovara. Ova vrsta plivanja omogućava plivačima da se osećaju slobodno i rasterećeno.

Pozovite nas i rezervišite svoje mesto.

PERFORMAFITNESDANCESWIMSPA