Adresa
vaše
forme!

Utisci članova

Vladimir Jovičić

(sin Đorđe 8 godina)

Oduševljen sam kad sam video da se moj sin izdvojio od ostalih vršnjaka na plaži stilom i lepotom plivanja zahvaljujući Swimgym školi plivanja. Ssamo tako nastavite!


Nevena Kolaković

(ćerka Lana 7 godina i sin Luka 5 godina)

Sjajan pristup deci, uspešno otklonjen strah od zaranjanja glave pod vodu, razvijanje ljubavi prema vodi i plivanju, uz uživanje deteta u sopstvenom napretku.


Petra Damjanović

(ćerka Nađa 8 godina i sin Vuk 10 godina)

Kao mama koja je prilično izbirljiva po pitanju škola koje će joj deca pohađati,mogu samo da kažem da sam već posle prvog treninga bila potpuno uverena da ću svoje poverenje pokloniti školi plivanja “Swim Gym“. Zahvaljujući predanom,stručnom i posvećenom,a opet pristupačnom treneru,moja ćerka je od samoukog početnika u plivanju,već posle par treninga počela pravilno da pliva i uči tehnike disanja . Naravno,sina smo doveli, takođe.


Ivana Uskoković

(sin Petar 6 godina)

Sve pohvale i preporuke za Swimgym školu plivanja, komunikacija i rad sa decom je odlicna! Red, rad, disciplina i pozitivna atmosvera uvek! Preporuka za školu plivanja, a pogotovo za individualne časove!


Milena Kovačević

30 godina (obuka plivanja za odrasle)

Sve preporuke za SwimGym školu plivanja. Individualizovan pristup u radu sa odraslima pomaže da napreduješ svojim tempom, a rad se odvija 1 na 1 u bazenu. Instruktori su beskrajno strpljivi, sto je preduslov za oslobađanje od početnog straha.


Jelena Spasović

46 godina (obuka plivanja za odrasle)

Želim da iskažem veliku sreću što sam slučajno došla do informacije o vašoj školi plivanja, svojim profesionalnim pristupom ste mi omogućili da sa svojih 46 god se oslobodim psihički i fizički za boravak u vodi,što mnogima do tada to nije pošlo za rukom. Zato imam veliko poverenje u vaš rad,takođe svaki čas je uživanje.


Lejla

(obuka za odrasle neplivače)

I had an opportunity to take individual hours to learn how to swim. It was well organized. You start step by step with first learning how to breath and finishing with swimming by yourself. After 10 lessons i was able to swim still i wanted to advance my skills and took another 10. I managed to learn 4 types of swimming and was proud of myself and very thankful . I am very happy with trainer I had, she is good at what she does.


Tata Bojan

Ako dete od 4.5 godine nakon 2 časa plivanja u čkolici SwimGym izgubi strah, nauči da roni i da se bez ikakvih pomagala održava na vodi, za mene je veliki uspeh i indikator da se sa njim radilo kvalitetno i stručno. Instruktorka je već od prvog časa dobila Maksimovo potpuno poverenje, a to je i glavni preduslov da dete prihvati novu veštinu. A mi kao roditelji smo shvatili da je daleko bolje za dete ako ga prepustimo obučenim ljudima koji će na adekvatan način znati da mu pristupe i prenesu znanje. Samim tim dobri rezultati će biti neizbežni i vidljivi mnogo brže, što će ujedno pomoći da se dete raduje svakom sledecem času. Još jednom hvala timu Swimgym-a.