Adresa
vaše
forme!

Zanimljivosti

Razmišljate da li je plivanje sport za Vas? Sigurni smo da jeste!

Plivanje je jedan od najboljih i najlepših sportova kojim se možete baviti! Pre svega tokom plivanja angažuju se skoro sve mišićne grupe, pa se zbog toga smatra odličnom formom celokupne fizičke aktivnosti. Kretanje u vodi pruža otpor koji jača mišiće, razvija snagu i izdržljivost, ali i smanjuje rizik od povreda. Ukoliko imate probleme kardiovaskularne prirode, plivanje je jedan od najboljih lekova! Aktivnosti poput plivanja može povećati rad srca, a pomaže i u održavanju zdravih pluća. Takođe, aktivnosti i pokreti u vodi povećavaju fleksibilnost zglobova i mišića. Uz sve ovo, plivanje može biti lek i ukoliko se borite sa viškom kilograma. Redovno plivanje poboljšava Vašu kondiciju, ali i sagoreva masti koje će dovesti do gubitka težine. S obzirom da se radi o bezkontaktnom sportu, povrede su svedene na minimum.

Život u 21. veku pun je stresa i briga, zbog toga je važno da imate doba dana u kom se relaksirate i opuštate. Plivanje je poput terapeutskog opuštanja, smanjuje stres i opušta Vaše telo. Tokom plivanja dolazi do ritmičkog disanja koje doprinosti većoj relaksaciji i miru koji osećate.

Nemojte živeti u ograničenu, jer plivanje ne prepoznaje godine. Nikada nije previše rano, ili previše kasno, da plivanje uvrstite u Vašu svakodnevnicu za održavanje fizičke aktivnosti i zdravog života!

Naše ponude i paketi obuhvataju raznolike vrste treninga i vežbanja u vodi, te verujemo da svako može pronaći ono što mu najviše prija!