Adresa
vaše
forme!

Zanimljivosti

Nikada nije kasno da naučite da plivate!

plivanje za odrasle

S obzirom da u sferi plivanja i obuci plivanja sa odraslima poslujemo poslednjih deset godina, najčešći izgovor koji čujemo od odraslih neplivača jeste da nisu naučili da plivaju jer ih je bilo sramota svojih godina i neznanja koje imaju. Godine su samo broj i ne treba da budu prepreka u bilo čemu, pa čak i u plivanju.

Plivanje je sport koji ima mnogo benificija za odrasle, kao što ima i za decu. Rad sa odraslima zasniva se na individualnom pristupu, što Vam daje potpunu sigurnost i fokus trenera na Vas i Vaše potrebe, te ste spremni da nove veštine savladate brže. Dolaskom na plivanje ne radite samo na svojoj bezbednosti u vodi, već i na Vašem zdravlju.

Plivanje je odličan način da održavate kondiciju svoga tela kao i fizičku aktivnost. Sposobnost adaptacije i učenja se ne smanjuje sa godinama, možete naučiti nove veštine i poboljšati već naučeno bez obzira na svoje godine. Aktivno plivanje može Vam pomoći u smanjenju stresa i ankcioznosti, što ima dobar uticaj za mentalno zdravlje, a svesni smo da život u 21. veku sa sobom nosi mnogo problema.

Zbog toga je vreme da zaboravite na sve negativne stvari i probleme i posvetite se svom fizičkom napredku, kao i poboljšanju zdravlja!